ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους όρους & την πολιτική αγορών και επιστροφών προτού προβείτε σε οποιαδήποτε διαδικτυακή συναλλαγή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο [email protected] και να αναφέρετε στους συνεργάτες μας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν.
Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας αν το πρόβλημα παρουσιαστεί εντός 10 ημερών. Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί σε διάστημα άνω των 10 ημερών η χρέωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Το προϊόν θα γίνεται δεκτό μόνο με την αποστολή της απόδειξης λιανικής πώλησης.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

Toavraleventi.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτές αλλαγές & επιστροφές χρημάτων, εάν το είδος που επιστρέφεται:
• Δε βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι ή επιστραφεί ελαττωματικό ή κατεστραμμένο)
• Δεν συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη λιανικής πώλησης στο πακέτο (τη βρίσκετε πάντα συνημμένη στη φόρμα αλλαγής)
Σε αυτή την περίπτωση, το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση των εξόδων αποστολής.

Για λόγους υγιεινής, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές στα προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν πλυθεί, παρά μόνο εφόσον το προϊόν αποδειχτεί ως ελαττωματικό.
Κατά την περίοδο των εκπτώσεων δεν γίνονται επιστροφές προϊόντων – μόνο αλλαγές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
Το κόστος επιστροφής προϊόντων επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.
Οι επιστροφές γίνονται μέσω Eurobank. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της ίδια τράπεζας (Eurobank) τότε τα χρήματα πιστώνονται την ίδια χρονική στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα επιμερίζονται και προκύπτει εκατέρωθεν επιβάρυνση της τάξεως των 2 – 4 ευρώ, για την οποία δεν ευθύνεται το κατάστημά μας.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία, με την απόδειξη λιανικής πώλησης και εντός 15 ημερών από την ημέρα αγοράς του. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον πελάτη.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με κάποιο άλλο, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών