Η διαδικασία διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας ξεκινάει την ίδια μέρα της παραγγελίας σας με σκοπό να γίνει η αποστολή το συντομότερο δυνατό χωρίς καθυστερήσεις . Τα εμπορεύματα συσκευάζονται όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο και επισημαίνοντας όλα τα δέματα σαν (ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ) έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν φθορές στα προϊόντα μας.
Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ COURIER

Ο τρόπος αυτός είναι ο πιο γρήγορος καθώς ο χρόνος παράδοσης στην Ηπειρωτική Ελλάδα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και για την Νησιωτική Ελλάδα 3-4 εργάσιμες ημέρες , όμως για οποιοδήποτε προορισμό συνιστάται για μικρές σε όγκο και βάρος αποστολές , καθώς ο υπολογισμός του κόστους αποστολής εξαρτάται κυρίως από το βάρος αλλά και από τον όγκο του δέματος .
Με αυτό τον τρόπο αποστολής , με την πραγματοποίηση της αποστολής , σας παρέχουμε τον κωδικό αποστολής (TRACKINGNUMBER ) ώστε να παρακολουθείτε ανα πάσα στιγμή την πρόοδο της αποστολής σας.
Οι παραγγελίες παραδίδονται απο Δευτέρα έως Παρασκεύη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για αγορές εκτός Ελλάδος είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά τα έξοδα και τους τρόπους αποστολής) με την εταιρεία LEVENTIS 360.Μας ενημερώσετε είτε με mail στο info@avraleventi.gr είτε τηλεφωνικώς στο 6936737013 για το προϊόν που επιθυμείτε και μετά από συνεννόηση προγραμματίζουμε άμεσα την αποστολή της παραγγελίας χωρίς καμία καθυστέρηση.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών