Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η πρόσβαση και χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκειται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους νόμους που εφαρμόζονται σχετικά. Με την πρόσβαση και ανάγνωση αποδέχεστε ανεπιφύλακτα και χωρίς περιορισμούς, τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο παρόν. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να δεσμευτείτε στους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, δεν είναι δυνατή η πρόσβασή σας στον ιστότοπο.
H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το περιεχόμενο των όρων και προϋποθέσεων ανά πάσα στιγμή. Οι τροποποιήσεις αυτές τίθενται σε ισχύ άμεσα με την εμφάνιση τους στην ιστοσελίδα χωρίς να επιβάλλεται η προσωπική ενημέρωση των χρηστών παρά μόνο μέσα από την σελίδα αυτή. Παρακαλείσθε να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα αυτή ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.
Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι η απόδοση των χρωμάτων μπορεί να έχει απόκλιση από την πραγματικότητα σε επίπεδα αποχρώσεων και τόνων, καθώς αποδίδονται από ηλεκτρονικά μηχανήματα, οι ρυθμίσεις των οποίων επηρεάζονται από πολλές παραμέτρους και ορίζονται από τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος αλλά και τον εκάστοτε χρήστη.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων κ.λ.π αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η πρόσβαση και χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος avraleventi.gr γίνεται με δική σας ευθύνη. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε βλάβες υποστείτε με την χρήση των ιστοσελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του δικτυακού τόπου στις οποίες προβαίνετε με δική σας πρωτοβουλία, που μπορεί να προκύψουν από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.
Η εταιρεία δεν εγγυάται ότι το περιεχόμενο των ιστοσελίδων παρέχεται χωρίς διακοπή ή σφάλματα, ενώ επιπλέον διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει, να τερματίσει ή να τροποποιήσει όλα ή κάποια από τα περιεχόμενα του δικτυακού της τόπου οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών