Νέα χρονιά, νέα ντουλάπα! Ναι, όλοι το παθαίνουμε με την έλευση του χρόνου θέτουμε στόχο να ξεκαθαρίσουμε την ντουλάπα μας και να νιώσουμε και οι ίδιοι ανανεωμένοι και ανάλαφροι μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Εμείς συγκεντρώσαμε προτάσεις και προτείνουμε αντιστοίχως, για να αποκτήσετε και για να διατηρήσετε την Ντουλάπα των Ονείρων σας Δωρίστε αυτά που έχετε να φορέσετε πάνω από δύο χρόνια. Πιστέψτε μας δεν θα σας λείψουν.

Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στην διαδικασία δοκιμάζοντας ρούχα που πιθανόν να μην σας κάνουν πια και δωρίστε αυτά.

Ξεχωριστέ όλα τα ρούχα σας σε στοίβες ανά είδος.

Κατηγοριοποιήστε ανά χρώμα αν νιώσετε ότι υπάρχει κάποιο κενό στη νέα σας ντουλάπα κάντε μια μικρή λίστα στο κινητό σας και επικεντρωθείτε σε αυτήν. Με αυτήν την μέθοδο θα καταφέρετε να αποφύγετε άσκοπες και περιττές αγορές την επόμενη φορά που θα καταναλώσετε σε ρουχισμό και υπόδηση.

Για την τακτοποίηση των πράγματων σας χρησιμοποιήστε έξυπνους τρόπους και λύσεις για να εξοικονομήσετε περισσοτέρους χώρους. Λεπτές κρεμάστρες, κουτιά, καλαθιά, ειδικές κρεμάστρες για τα παπούτσια διαχωριστικά για τα μπλουζάκια σας, διαχωριστικά συρταριών, κρεμάστρες στις πόρτες από τις ντουλάπες αλλά και ταμπελάκια σε κάθε ένα από αυτά για να αναγνωρίζετε ευκολά τι υπάρχει μέσα.

Θα χαρούμε να δούμε πως οργανώσατε την δική σας ντουλάπα στο @avraleventi

Εμπνευστείτε ακόμα περισσότερο στο board του Pinterest.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών