Ένα στεφάνι αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλαίσθητο διακοσμητικό στοιχείο. Μπορεί να είναι τοποθετημένο σε πόρτα, σε τζάκι ή ακόμα και στην τραπεζαρία μας.

Ωστόσο, τα στεφάνια μας μπορούν και προτείνουμε να αλλάζουν ύφος, χρώματα και στολίδια αντιστοίχως με τις εποχές που διανύουμε έτσι ώστε να συνάδουν τόσο με τη διάθεσή μας όσο και με τη διακόσμηση γενικότερα. Τη δεδομένη χρονική εποχή που διανύουμε μπορούμε να διατηρήσουμε το χριστουγεννιάτικο στεφάνι αφαιρώντας τα χριστουγεννιάτικα στοιχεία. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό από την απλότητά του και να ταιριάξει ομαλά στον περιβάλλοντα χώρο.

Ωστόσο αν θέλουμε να κατασκευάσουμε ένα καινούριο, τότε απλά μπορούμε να ανατρέξουμε οπουδήποτε υπάρχουν φυσικά υλικά που θα δημιουργήσουν τη βάση του στεφανιού. Αυλές, μπαλκόνια, πάρκο, βουνό, πλαγιές ή ακόμα και ένα φρέσκο δέντρο που μόλις ξεστολίστηκε μπορούν να αποτελέσουν πρώτης τάξεως λύσεις! Υλικά, άφθονα και παντού! Αποξηραμένες φέτες φρούτων, κανέλα, κουκουναριά, τεχνητό χιόνι, γκι, φτερά, κορδέλες αλλά και διαφορά χρωματιστά λουλούδια που μπορεί να έχετε στις γλάστρες σας.

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε ένα χειμωνιάτικο στεφάνι ταυτόχρονα εμπνευστείτε από περισσότερες φωτογραφίες στο board του Pinterest.

Θα χαρούμε να δούμε τις δημιουργίες σας στο @avraleventi

 

 

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών