Στο κέντρο του Βόλου, ανακαινίστηκε μερικώς το τουριστικό γραφείο ‘’Les Hirondelles’’ που στα γαλλικά σημαίνει τα χελιδόνια! Βασικός άξονας του Concept μας, ήταν η δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας / προδιάθεσης για ένα ταξίδι που όλοι κάναμε νοερά εν μέσω πανδημίας.

Ταυτόχρονα, έπρεπε να συνδυάσουμε στο νεανικό concept τον υπάρχοντα εξοπλισμό που συνολικά θα δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα «ταξιδιάρα».

Πρόκειται ουσιαστικά για τρεις διαφορετικούς χωρους. Στο ισόγειο καλωσορίζονται όλοι οι επισκέπτες και εξυπηρετούνται αντιστοίχως από τον υπεύθυνο συνεργάτη. Στον όροφο βρίσκονται τα γραφεία της διοίκησης και ένα ευρύχωρο meeting room.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και μέσα στον χώρο υπάρχουν πολλές! Μπαίνοντας στην είσοδο συναντάμε ένα παράθυρο αεροπλάνου, το οποίο μας ταξιδεύει πάνω από τα σύννεφα. Στην συνέχεια το ταβάνι του χώρου έχει μετατραπεί σε γαλάζιο ουρανό με πολλά αεροπλάνα.

Ο χώρος του ισογείου περιτριγυρίζεται από έντονα χρώματα βγαλμένα από μια υδρόγειο που σε συνδυασμό με τα διακοσμητικά «στήνουν» ένα υπέροχο σκηνικό ταξιδιού. Ένας μεγάλος χάρτης από νήματα μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες τοποθεσίες και οι πολλές κρεμασμένες υδρόγειοι στην βιτρίνα μας θυμίζουν την λαχταρά μας για ταξίδια και ξεγνοιασιά.

 

 

 

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών