Διακόσμηση & Ανακαίνιση κέντρου ομορφιάς με γνώμονα την υψηλή αισθητική!

Το concept που δημιουργήθηκε απλό και συνάμα απαιτητικό: Διατήρηση όσων περισσότερων βασικών στοιχείων με ελάχιστη παρέμβαση, έτσι ώστε ο «χαρακτήρας» που διακρίνει το κέντρο ομορφιάς, να μείνει αναλλοίωτος.

Έτσι λοιπόν, προχωρήσαμε στο σχεδιασμό και στη δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου επαγγελματικού χώρου που θα διακρίνεται για την καλαισθησία του παρέχοντας ταυτόχρονα άνεση και «ζεστασιά» όπως ένα σπιτικό περιβάλλον.

Η σωστή διαρρύθμιση ήταν το νούμερο ένα στον σχεδιασμό και η αίσθηση της χαλάρωσης και της ευεξίας το βασικά συστατικά της διακόσμησης μας. Ως εκ τούτου, δημιουργήσαμε θεματικά δωμάτια χρωμάτων, παίζοντας με τα διακοσμητικά και τα γραφιστικά στοιχεία του κάθε χώρου. Με αυτό πετύχαμε τη διαφοροποίηση και την εύρυθμη λειτουργικότητα των χώρων πετυχαίνοντας παράλληλα την αίσθηση ευεξίας.

Επιπλέον, για τη διακόσμηση και την ανακαίνιση σχεδιάσαμε έπιπλα και ειδικές κατασκευές που απόδωσαν ιδιαίτερη ατμοσφαιρική διάθεση με ύφος και luxury επιρροές. Βελούδα στα υφάσματα, παλ αλλά και πιο έντονα χρώματα ανάλογα με τον χώρο, χρυσές λεπτομέρειες, καθρέφτες, φυτά, υλικά δόμησης και διακόσμησης, συγκεράστηκαν αρμονικά σε μία πανδαισία μορφών και χρωμάτων.

Ευχαριστούμε το κέντρο… για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.

 

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών